[Ossm-members] сподели знаење 7.3.2008

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Mar 4 15:21:07 UTC 2009


Misa Popovic напиша: 

> Други некои идеи?

мене ми треба некоја скрипта или нешто да ми прави табела од csv фајлот со 
податоци за платите што го креира таа апликацијата на УЈП.

ако дојдам, може некој од похакерите да ми помогне да ја направам :)

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list