[Ossm-members] 5г. Лугола

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Mar 14 10:23:36 UTC 2009


а што не објавите на Сподели знаење блогот, на сподели кино блогот на 
блог.ком.мк и на слични места?


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list