[Ossm-members] сподели знаење 21.03.08

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Mar 19 12:19:21 UTC 2009


Бидејќи стандардниот box кулер ми беше многу бучен, си купив тивок
кулер CoolerMaster Vortex 752. Бидејќи немам никакво искуство со
местење, сакав на ова СподелиЗнаење некој да ми помогне да го
инсталирам. Можеме и малку да позборуваме за тивки и енергетски
ефикасни решенија достапни на нашиот пазар за обичен десктоп
компјутер.

Има некои други идеи за агенда за во сабота?-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list