[Ossm-members] сподели знаење 21.03.08

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Thu Mar 19 13:24:17 UTC 2009


> Има некои други идеи за агенда за во сабота?

Можеме и да си играме со qik.com посебно за оние кои неможат да дојдат
на СЗ а сакаат да знаат што се случува ;-)


-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list