[Ossm-members] сподели знаење 21.03.08

Martin Markovski gogazovbacimi at gmail.com
Thu Mar 19 14:33:55 UTC 2009


Qik владее, до сега денгубев, ФАЛА ! :)

2009/3/19 Misa Popovic <popmisa at gmail.com>

> > Има некои други идеи за агенда за во сабота?
>
> Можеме и да си играме со qik.com посебно за оние кои неможат да дојдат
> на СЗ а сакаат да знаат што се случува ;-)
>
>
> --
> Misa Popovik
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20090319/a57fd048/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list