[Ossm-members] jabber

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Mar 20 15:27:43 UTC 2009


On 03/20/2009 03:56 PM, Дамјан Георгиевски wrote:
>>> Други опции ти се, хостиран xmpp кај google .. посебно ако веќе користите
>>> мејл
>>> од нив? Па и било кој друг xmpp сервер - зависи од reuirements.
>> да, мејлот ни е подесен на гугл. Ајде ќе ја разгледам и оваа опција.

Решен проблем. Под Windows дури и voice и video има. Во секој случај нај
 reliable опција за jabber сервер досега.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:

More information about the Ossm-members mailing list