[Ossm-members] дистрибуција за постар компјутер

Jovan Naumovski jove.mk at gmail.com
Tue Mar 24 16:46:28 UTC 2009


On Tue, 2009-03-24 at 06:44 +0100, Aleksandar D. Balalovski wrote:
> Здраво, на мејлот на Лугола стигна порака во која дечко бара соодветна
> дистрибуција за следнава конфигурација:
> 
[...]

Debian + lxde ќе работи брзо.


More information about the Ossm-members mailing list