[Ossm-members] (PIC16F84) Таит PIC програмер (паралелен порт)

Дамјан Димитриоски damjandimitrioski at gmail.com
Fri Mar 27 15:29:41 UTC 2009


Здраво,

дали има некоја програма кај што можам во C/C++ да пишувам, а не во
асемблер (т.е шо конвертира од C/C++ во PIC assembler) за PIC
assembler ?

И кои програми се замена за онаа што ја нудат од Емитер, еднаш дали
имаше издание за PIC програмер, па си го изградив чудото :D.

Поздрав,
Дамјан Димитриоски.
-- 
Use GNU/Linux change your life.
More information about the Ossm-members mailing list