[Ossm-members] сподели знаење 28.03.09

Misa Popovic popmisa at gmail.com
Fri Mar 27 18:37:06 UTC 2009


Шти би правеле утре?

1. Web2Py framework
2. Хакирање на возниот ред од ЈСП со помош на Ubiquity
3. Илин најави дека ќе разменува книги на СподелиЗнаење
4. ...

-- 
Misa Popovik


More information about the Ossm-members mailing list