[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Mon Mar 30 08:27:52 UTC 2009


Новица Наков напиша:
> Датумите се 14 - 16 април, но може и да се сменат во меѓувреме. Сеедно, ние 
> треба да смислиме локација за одржување на средби/предавања/работилници како и 
> евентуално да најдеме некое соодветно сместување за луѓето.
>   

За сместување, може да ги сместиме во Хостел-Хостел. Газдата ми е 
другар, плус му ги одржувам компјутерите со Линукс така да може и гага 
да испадне :-)More information about the Ossm-members mailing list