[Ossm-members] мозила гости во скопје - средина на април

Новица Наков novica at bagra.org
Mon Mar 30 14:40:26 UTC 2009


денес разговравме со француски културен центар да ни помогнат во пронаоѓање 
просторија за презентациите дека сепак гостите се од франција.

од таму ни побараа некое инфо за гостите, па некој ако може да пронајде што 
работат во мозила они и слично да пратиме до таму би било ОК.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list