[Ossm-members] превод на songbird

Новица Наков novica at bagra.org
Fri May 1 22:57:17 UTC 2009


не знам дали преведувачите на songbird се на листава (во about на апликацијата 
не пишива ништо)... ако не се... може некој ги знае. :)

изгледа ги имаат утнато сите access keys и сега програмот со превод изгледа 
грдо. access keys се копчињата што се со alt+буква и по правило во ствари 
базирани на мозила треба да се преведат. од друга страна, command keys 
(ctrl+буква) не треба да се преведуваат.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list