[Ossm-members] превод на songbird

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat May 2 08:43:17 UTC 2009


On Sat, 2009-05-02 at 00:57 +0200, Новица Наков wrote:
> не знам дали преведувачите на songbird се на листава (во about на апликацијата 
> не пишива ништо)... ако не се... може некој ги знае. :)

Стојанче пингај го.
-- 
:Арангел Ангов:
:ufo at linux.net.mk:
:jabber:xmpp:пошта:блог:
More information about the Ossm-members mailing list