[Ossm-members] Доброволец да допреведе дел од Mozilla фајловите

Дамјан Георгиевски penguinista at mail.net.mk
Fri May 22 00:50:10 UTC 2009


Firefox 3.5 пристигнува наскоро, а за тоа се потребни некои од основните 
страни на македонски. Листата е овде:
http://l10n.mozilla.org/webdashboard/?locale=mk

Firefox 3.5b4 е достапен на македонски, а не сум добил никаков feedback за 
преводот ... го тестира ли некој (освен мене)? -- 
дамјан ( http://softver.org.mk/damjan/ )

war is peace
freedom is slavery
restrictions are enablementMore information about the Ossm-members mailing list