[Ossm-members] Доброволец да допреведе дел од Mozilla фајловите

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri May 22 11:07:17 UTC 2009


2009/5/22 Дамјан Георгиевски <penguinista at mail.net.mk>:
> Firefox 3.5 пристигнува наскоро, а за тоа се потребни некои од основните
> страни на македонски. Листата е овде:
> http://l10n.mozilla.org/webdashboard/?locale=mk

Праќај или пиши од кај да ги соберам датотеките ;)

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list