[2s.mk-friends] 26th Chaos Communication Congress Berlin - bcc, December 27th to 30th 2009 пријавување

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Tue Oct 20 18:08:01 UTC 2009


> Ориентационо трошоците за престој се од 16 до 18 евра од ноќе во 8
> креветна соба во хостел, појадок е 3 евра, донер е 4 до 5 евра,

процедурално: јас колку памтам донерот е 2.5 евра

инаку... топло го препорачувам CCC конгресот


-- 
Misha Popovikj


More information about the Ossm-members mailing list