[2s.mk-friends] 26th Chaos Communication Congress Berlin - bcc, December 27th to 30th 2009 пријавување

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Oct 26 00:36:50 UTC 2009


2009/10/20 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
>> Ориентационо трошоците за престој се од 16 до 18 евра од ноќе во 8
>> креветна соба во хостел, појадок е 3 евра, донер е 4 до 5 евра,
> инаку... топло го препорачувам CCC конгресот
> --
> Misha Popovikj

На формата сме се пријавиле само јас и Новица, планира да оди и некој
друг или оваа година ќе
го скокнеме 26c3?

Фер е да му пишам некаква информација на Ханес, затоа да одлучиме што
ќе правиме...

Имаше и некаква идеја од Дамјан, да се скокне Берлин оваа година и
наместо на 26c3 да идеме во Брисел
на Фосдем без визи после јануари 2010 :)...


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list