[2s.mk-friends] Drupal на македонски - последен превод?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Sep 17 15:03:22 UTC 2009


Да не знае некој која е последната преведена верзија на Drupal на
македонски? Знам дека во 5.x работи преводот, ме интересира за 6.x.

Фала.

Арангел


More information about the Ossm-members mailing list