[2s.mk-friends] Informix DBA

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Apr 19 15:49:58 UTC 2010


Ако има некој искуство со Informix (плус Linux/UNIX) и е заинтересиран
за хонорарна (можеби и постојана) работа, нека ме контактира што е
можно побрзо.

Поздрав,
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list