[2s.mk-friends] светски ден на интелектуалната сопственост

Новица Наков novica at bagra.org
Fri Apr 23 21:02:36 UTC 2010


еве до кај сме: 

- радиото е договорено 

- проекциите ќе бидат во хаклаб или некоја соседна просторија. ако 
некој може да најде подобри звучки од тие што ги имаме сега би било 
топ! 

- текстот ни е 90% спремен. би го објавиле по блогови и слично недела 
кон понеделник 

- флаерчињата ваљда ќе ги направиме на време, владан се сложи да 
додизајнира. 

- сега би било крајно време да се почне некоја реклама по фејсбук и 
слично. 


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list