[2s.mk-friends] флеш убунту фејсбук

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Apr 21 21:24:02 UTC 2010


>> го прашував ова веќе еднаш по форуми, ама немаше фидбек, па ајде уште тука.
>>
>> значи имав 9.10 и сега 10.04 (двете со најнови апдејти и сѐ) и двете со ист
>> проблем. имено во фејсбук има некоја покер игра во флеш

Real man play games in HTML5. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list