[2s.mk-friends] светски ден на интелектуалната сопственост

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Apr 23 22:52:17 UTC 2010


> Фејсбук страната: http://0.mk/9164
> Фејсбук настанот: http://0.mk/81c8

Јас мислам дека нема поента за настани да се прави страна но сепак,
може да има страна за прашањата за интелектуална сопственост но треба
и тоа со содржина да се пополни.

Ќе креирам настан на „Слободен софтвер Македонија“ па ќе го линкам и него.

поз

-- 
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list