[2s.mk-friends] светски ден на интелектуалната сопственост

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Fri Apr 23 22:54:21 UTC 2010


> Јас мислам дека нема поента за настани да се прави страна но сепак,
> може да има страна за прашањата за интелектуална сопственост но треба
> и тоа со содржина да се пополни.
>
Идејата беше нели да се направи посебна страна, јас како што разбрав или не?


More information about the Ossm-members mailing list