[2s.mk-friends] Сподели Знаење во Куманово

Дарко dar3.st at gmail.com
Wed Dec 8 12:41:16 UTC 2010


Дечки последниве неколку дена се роди иницијатива за Сподели знаење во 
куманово. Сега за сега има неколку заинтересирани и би можеле и така да 
профункционираме(ваљда). Доколку има некој што би сакал да се приклучи 
кон оваа иницијатива нека пише на листава. Исто така добредојдени се 
идеи околу тоа како да најдеме некое место, до некој стар компјутер итд..
More information about the Ossm-members mailing list