[2s.mk-friends] Сподели Знаење во Куманово

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Dec 8 15:34:57 UTC 2010


Од искуство ќе ти го кажам следново, најбитно што треба да се најде е, 
просторија каде што ќе се одржува настанот, интернет на тоа место и да 
се договори со некој хостел/хотел за преноќување.

Останатото што останува на тебе е да го изспамираш настанот колку што 
можеш, сепак што повеќе луѓе толку подобро.

Која дата се планира настанот во Куманово? Да знам да се координирам за 
НСНД Штип.


On 12/08/2010 12:41 PM, Дарко wrote:
> Дечки последниве неколку дена се роди иницијатива за Сподели знаење во 
> куманово. Сега за сега има неколку заинтересирани и би можеле и така 
> да профункционираме(ваљда). Доколку има некој што би сакал да се 
> приклучи кон оваа иницијатива нека пише на листава. Исто така 
> добредојдени се идеи околу тоа како да најдеме некое место, до некој 
> стар компјутер итд..
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
More information about the Ossm-members mailing list