[2s.mk-friends] Сподели знаење 11.12.2010

"Дими Т." whats.new.with.ya at gmail.com
Thu Dec 9 22:41:15 UTC 2010


Програма за „Сподели знаење“ за 11.12.2010 (сабота):

1. Подесување на систем за надзор за домашна употреба со помош на веб
камера + детекција на движење и навремено известување на е-пошта
2. Разно (ако некој има желба за нешто друго нека пиши  :) )More information about the Ossm-members mailing list