[2s.mk-friends] Кандидати за членови во 2с.мк за годишно собрание на 18 декември

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Dec 9 23:52:57 UTC 2010


Ако има заинтересирани придружни членови што сакаат да станат членови
на 2с.мк, пожелно е да ја истакнат својата кандидатура во оваа нишка.

Секако би било пожелно да напишат, зошто сакаат да бидат членови, со
што се занимаваат моментално, како придонеле и како планираат
да придонесат за функционирање на 2с.мк и заедницата на корисници воопшто.


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list