[2s.mk-friends] Кандидати за членови во 2с.мк за годишно собрание на 18 декември

Sasho Andrijeski andrijeski at gmail.com
Fri Dec 10 00:25:31 UTC 2010


Игор,

Јас сакам да бидам член. Иако ми е јасно дека би било супер да истакнам
зошто сакам да бидам член, како и останатите работи подолу, не сум во
состојба да го сторам тоа.

Само сакам да нагласам дека се обидувам и ќе продолжам да правам сe' што е
во моја можност за подобро функционирање на заедницата.

2010/12/10 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Ако има заинтересирани придружни членови што сакаат да станат членови
> на 2с.мк, пожелно е да ја истакнат својата кандидатура во оваа нишка.
>
> Секако би било пожелно да напишат, зошто сакаат да бидат членови, со
> што се занимаваат моментално, како придонеле и како планираат
> да придонесат за функционирање на 2с.мк и заедницата на корисници воопшто.
>
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101210/c742fff5/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list