[2s.mk-friends] идеја за надградба на firefox-и на училишни компјутери

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Fri Dec 17 09:50:29 UTC 2010


> Што се треба да има во текстот освен вообичаеното учтиво мамбо-џамбо?

1. објаснување зошто е тоа потребно
2. објаснување како тоа да се направи


-- 
Misha Popovikj
http://stream.kiberkotle.net


More information about the Ossm-members mailing list