[2s.mk-friends] Кандидати за членови во 2с.мк за годишно собрание на 18 декември

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Fri Dec 17 11:55:28 UTC 2010


И моето членство му го отстапувам на Мартин, нека има две за секој случај :)

2010/12/17 Martin Markovski <markovski.martin at gmail.com>

> Здраво Игор,
>
> Би сакал и јас да станам официјален член на 2cmk.
>
> Главен мотив ми е тоа што уште од неодамна станав колекционер на ретки
> емаил адреси и мислам дека адреса @slobodensoftver.org.mk многу ќе ми
> помогне при упознавањето и зближувањето со припаднички од понежниот
> пол. Се вратат муабети дека geek is the new sexy и би ценел доколку
> ова ми е одобрено.
>
> Еднаш запознав една девојка што на прв поглед изгледаше
> незаинтересирана за мене но откако и кажав дека и да сака вечерва да
> ги разгориме страстите јас не би можел (Петок беше) бидејки следниот
> ден морам да одам на Сподели Знаење во КИКА и таа веднаш се
> заинтересира за мене.
> Мислам дека ова е доволно.
>
>
> (помалку битно: користам и "ширам" слободен софтвер, поголемиот дел од
> работата ми е поврзана со слободен софтвер, убаво мирисам и носам
> наочари со диоптер).
>
> Искрено Ваш,
>
> 2010/12/10 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> > Ако има заинтересирани придружни членови што сакаат да станат членови
> > на 2с.мк, пожелно е да ја истакнат својата кандидатура во оваа нишка.
> >
> > Секако би било пожелно да напишат, зошто сакаат да бидат членови, со
> > што се занимаваат моментално, како придонеле и како планираат
> > да придонесат за функционирање на 2с.мк и заедницата на корисници
> воопшто.
> >
> >
> > --
> > Igor
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >
>
>
>
> --
> Martin
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
      Илија Илиев
  =Менаџер на продажба=
<http://nutrivita.mk>
   НУТРИ ВИТА ДООЕЛ
29-ти Ноември бр.15 локал 3
1000, Скопје
Р. Македонија

Тел.: +389 2 3230 777
Факс: +389 2 3230 777

Skype ID: strumjanmk
e-mail: ilija at nutrivita.mk
http://www.nutrivita.mk

Private:
Joomla: http://top.net.mk
Blogs: http://strumjan.blog.mk
      http://strumjan.blog.com.mk
      http://strumjan.blogspot.com
      http://youtube.com/topnetmk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101217/fb3d0503/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list