[2s.mk-friends] идеја за надградба на firefox-и на училишни компјутери

Новица Наков novica at bagra.org
Sun Dec 19 10:47:45 UTC 2010друштво јас го скицнав ова:

http://wiki.lugola.net/FirefoxMozillaLetter

молам дополнете/поправете директно на викито.

добро би било да го пратиме понеделник-вторник.


-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list