[2s.mk-friends] идеја за надградба на firefox-и на училишни компјутери

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Dec 20 08:36:11 UTC 2010


2010/12/20 Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>:
> Околу нов firefox, сега што да дефинираме под работи еве јас пишувам сега од
> 3.6.12 али не е инсталирана... Околу рам троши помалку или исто колку што

Сеа куцаш од Edubuntu 7.04 на ff 3.6.12?

Супер ако работи може да пробаме да напраиме .deb пакет тогаш, ама сеа
ќе излегува ff 4.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list