[2s.mk-friends] идеја за надградба на firefox-и на училишни компјутери

Дарко Стојковски dar3.st at gmail.com
Mon Dec 20 08:38:49 UTC 2010


Да сега сумна школо 7.04 и ff 3.6.12 али од сорс ја стартувам само... можеби
ќе прави проблеми при обид за инсталација, пробавме лани нешто али тогаш
беше 3.5 во прашање и нешто без везе исштракавме..

2010/12/20 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> 2010/12/20 Дарко Стојковски <dar3.st at gmail.com>:
> > Околу нов firefox, сега што да дефинираме под работи еве јас пишувам сега
> од
> > 3.6.12 али не е инсталирана... Околу рам троши помалку или исто колку што
>
> Сеа куцаш од Edubuntu 7.04 на ff 3.6.12?
>
> Супер ако работи може да пробаме да напраиме .deb пакет тогаш, ама сеа
> ќе излегува ff 4.
> --
> Арангел
> xmpp/mail:
> ufo ет linux.net.mk
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101220/51f16a6a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list