[2s.mk-friends] [оглас]Веб девелопер

Martin Markovski markovski.martin at gmail.com
Tue Dec 21 12:13:20 UTC 2010


Не знам дали мора, ова ми го дадоа мене да го пренесам наоколу.
Прати ми CV, ќе го препратам :)

On Tue, Dec 21, 2010 at 01:09:34PM +0100, Дамјан Димитриоски wrote:
> Мора ли диплома ?
> Пошто јас откажав факултет на 2 години изодени, а ги потполнува останатите
> критериуми, и тоа:
> Java, Python, C#;
> PHP, Javascript, SQL, CSS, XHTML, jQuery;
> и Django.
> Секако GNU/Linux at intermediate level, git, svn.
> AJAX си знам без jQuery и со нејзина помош.
> 
> А иначе ќе се запишувам на CISCO академија за сертификат, ако ти значи нешто
> :D.
> 
> 2010/12/21 Martin Markovski <markovski.martin at gmail.com>
> 
> > Ме замолија од работа да побарам нови програмери.
> > Веројатно ќе се примаат двајца накај 15ти Јануари па до тогаш важи и
> > огласов.
> > Деталите ги оставив на it.com.mk http://goo.gl/X3dvQ
> > Aко има некој заинтересиран од вас или некој што го знаете нека ме
> > контактира.
> >
> > Поздрав,
> > --
> > Martin
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> >

> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members


-- 
MartinMore information about the Ossm-members mailing list