[2s.mk-friends] [оглас]Веб девелопер

Vasko Torkov vasko.torkov at gmail.com
Tue Dec 21 12:24:04 UTC 2010


Некако ми се чини PHP програмерите станаа реткост.. (јееј :D ) Веројатно
поради тоа шо по факултети се форсира dotDRAG&DROP (.NET де :P )

И кај мене во фирмата се бараат PHP програмери. Ако некој/а е
заинтересиран/а, пратете CV на:

jobs at digitaldreamsteam.com

Огласот: http://0.mk/7ab4

2010/12/21 Martin Markovski <markovski.martin at gmail.com>

> Не знам дали мора, ова ми го дадоа мене да го пренесам наоколу.
> Прати ми CV, ќе го препратам :)
>
> On Tue, Dec 21, 2010 at 01:09:34PM +0100, Дамјан Димитриоски wrote:
> > Мора ли диплома ?
> > Пошто јас откажав факултет на 2 години изодени, а ги потполнува
> останатите
> > критериуми, и тоа:
> > Java, Python, C#;
> > PHP, Javascript, SQL, CSS, XHTML, jQuery;
> > и Django.
> > Секако GNU/Linux at intermediate level, git, svn.
> > AJAX си знам без jQuery и со нејзина помош.
> >
> > А иначе ќе се запишувам на CISCO академија за сертификат, ако ти значи
> нешто
> > :D.
> >
> > 2010/12/21 Martin Markovski <markovski.martin at gmail.com>
> >
> > > Ме замолија од работа да побарам нови програмери.
> > > Веројатно ќе се примаат двајца накај 15ти Јануари па до тогаш важи и
> > > огласов.
> > > Деталите ги оставив на it.com.mk http://goo.gl/X3dvQ
> > > Aко има некој заинтересиран од вас или некој што го знаете нека ме
> > > контактира.
> > >
> > > Поздрав,
> > > --
> > > Martin
> > > _______________________________________________
> > > Ossm-members mailing list
> > > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> > >
>
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
> --
> Martin
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101221/975860b4/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list