[2s.mk-friends] [оглас]Веб девелопер

Sasho Andrijeski andrijeski at gmail.com
Wed Dec 22 00:46:35 UTC 2010


Деца,

Добро би било да ги споделите условите за работа и слично. Во денешно време
кога *ние* треба да ја правиме разликата, да го правиме прогресот и да ја
туркаме кривата, не е важно само дека некој вработува, туку многу е поважно
дали живееш додека работиш или си само бот.

Ве молам не ме сфаќајте погрешно.

Поздрав и секое добро :)

2010/12/21 Vasko Torkov <vasko.torkov at gmail.com>

> Некако ми се чини PHP програмерите станаа реткост.. (јееј :D ) Веројатно
> поради тоа шо по факултети се форсира dotDRAG&DROP (.NET де :P )
>
> И кај мене во фирмата се бараат PHP програмери. Ако некој/а е
> заинтересиран/а, пратете CV на:
>
> jobs at digitaldreamsteam.com
>
> Огласот: http://0.mk/7ab4
>
>
> 2010/12/21 Martin Markovski <markovski.martin at gmail.com>
>
>> Не знам дали мора, ова ми го дадоа мене да го пренесам наоколу.
>> Прати ми CV, ќе го препратам :)
>>
>> On Tue, Dec 21, 2010 at 01:09:34PM +0100, Дамјан Димитриоски wrote:
>> > Мора ли диплома ?
>> > Пошто јас откажав факултет на 2 години изодени, а ги потполнува
>> останатите
>> > критериуми, и тоа:
>> > Java, Python, C#;
>> > PHP, Javascript, SQL, CSS, XHTML, jQuery;
>> > и Django.
>> > Секако GNU/Linux at intermediate level, git, svn.
>> > AJAX си знам без jQuery и со нејзина помош.
>> >
>> > А иначе ќе се запишувам на CISCO академија за сертификат, ако ти значи
>> нешто
>> > :D.
>> >
>> > 2010/12/21 Martin Markovski <markovski.martin at gmail.com>
>> >
>> > > Ме замолија од работа да побарам нови програмери.
>> > > Веројатно ќе се примаат двајца накај 15ти Јануари па до тогаш важи и
>> > > огласов.
>> > > Деталите ги оставив на it.com.mk http://goo.gl/X3dvQ
>> > > Aко има некој заинтересиран од вас или некој што го знаете нека ме
>> > > контактира.
>> > >
>> > > Поздрав,
>> > > --
>> > > Martin
>> > > _______________________________________________
>> > > Ossm-members mailing list
>> > > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>> > >
>>
>> > _______________________________________________
>> > Ossm-members mailing list
>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>>
>> --
>> Martin
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101222/1a22f8bb/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list