[2s.mk-friends] идеја за надградба на firefox-и на училишни компјутери

Aleksandar Josifoski josifoski at gmail.com
Thu Dec 23 14:41:31 UTC 2010


2010/12/23 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

>  On 12/23/2010 02:15 PM, Aleksandar Josifoski wrote:
>
> За информатички програми во основно и средно пошто прашањето само се
> покрена ..
>
> Java, C++, PHP
>
>
> Извините, но зошто зборувате за нешто тотално различно од почетокот на
> нишката ?
>
>
Затоа што сме несовршени
Камо амин за Java, c++, php?
       J.C. star on Heaven
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20101223/2e03014a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list