[2s.mk-friends] идеја за надградба на firefox-и на училишни компјутери

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Dec 24 20:15:01 UTC 2010


> Кои DNS-и се користат?
>
> Извинете ако нешто пропуштив, навистина неможам да ја читам цела дискусија..

НЕ МОЖЕШ ДА ЈА СЛЕДИШ ЛИСТАТА ПОШТО  ТОП ПОСТИРАТЕ 90% од сите и не може 
да се види контекстот од муабетот.


Второ,
муабетот не е за образванието, туку за иницијативата на Мозила.

Трето,
идејата дека со цензура се постигнува било што, наместо со наобразба е 
ретардирана.

-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list