[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Feb 17 22:21:47 UTC 2010


На Wednesday 17 February 2010 21:14:29 Александар Лазаров напиша:

> Следно што му предложив на Дамјан е да иснталираме

најдобро ќе биде да ги запишеш твоите идеи на вики.

-- 
Новица

http://wiki.lugola.net/Вечна_TO-DO_листа
http://wiki.lugola.net/Бонтон_за_ossm-members
http://wiki.lugola.net/Важни_настани_за_слободниот_софтвер_во_Република_Македонија
Важно: http://bugs.softver.org.mk/index.php?tasks=all&project=7 !


More information about the Ossm-members mailing list