[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Viktor Stojanovski zuberot at gmail.com
Thu Feb 18 18:23:03 UTC 2010


>
> PLC Siemens S7-300 CPU 314-IFM со 16 дигитални влезови/излези и 4
> аналогни влезови/излези
> _______________________________________________

Јас имам работено на вакви контролери со програмабилна логика уште во
средно, како што се сеќавам единствено работеа на оргинален софтвер од
Siemens, Step 7.


-- 
Pozdrav,
Viktor Stojanovski


More information about the Ossm-members mailing list