[2s.mk-friends] предлог нснд штип 20-21 март 2010 х2

Александар Лазаров aleksandar.lazarov at kolenehtenin.edu.mk
Thu Feb 18 19:09:02 UTC 2010


> >
> > PLC Siemens S7-300 CPU 314-IFM со 16 дигитални влезови/излези и 4
> > аналогни влезови/излези
> > _______________________________________________
> 
> Јас имам работено на вакви контролери со програмабилна логика уште во
> средно, како што се сеќавам единствено работеа на оргинален софтвер од
> Siemens, Step 7.
> 
> 

И јас минатата година ги учев. Доколку нема ГНУ/Линукс алатка или пак
воопшто слободна алатка, ништо од бизнисот .) Во тој софтвер т.е. Степ 7
и јас ги програмирам енихау.


More information about the Ossm-members mailing list