[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jun 21 07:48:00 UTC 2010


Што се случи со видеото и титловите на Сталман?

Човекот 3 пати ме праша до сега на емаил, не знам што да му одговорам?

Да му пишам we are working on it?

Работи ли некој на тоа?


-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list