[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Mon Jun 21 08:03:01 UTC 2010


2010/6/21 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Што се случи со видеото и титловите на Сталман?
>
> Човекот 3 пати ме праша до сега на емаил, не знам што да му одговорам?
>
> Да му пишам we are working on it?

каде е видеото? може ли да се собере од негде?
ако треба помош за титлување, пишете...

ПОЗДРАВ, Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list