[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Ilin Tatabitovski itatabitovski at gmail.com
Mon Jun 21 08:42:56 UTC 2010


2010/6/21 Jovan Kostovski <chombium at gmail.com>:
> 2010/6/21 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> Што се случи со видеото и титловите на Сталман?
>>
>> Човекот 3 пати ме праша до сега на емаил, не знам што да му одговорам?
>>
>> Да му пишам we are working on it?
>
> каде е видеото? може ли да се собере од негде?
> ако треба помош за титлување, пишете...

http://www.archive.org/details/RichardStallman-Skopje-2010


>
> ПОЗДРАВ, Чомбе
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>-- 
My lifestream :: http://friendfeed.com/itatabitovski


More information about the Ossm-members mailing list