[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Jun 21 09:37:43 UTC 2010


2010/6/21 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> Што се случи со видеото и титловите на Сталман?
>
> Човекот 3 пати ме праша до сега на емаил, не знам што да му одговорам?
>
> Да му пишам we are working on it?
>
> Работи ли некој на тоа?

Божо работеше, нека пише статус коа ќе може.

Али од почеток стои фактот дека немаме човек што се разбира у video
editing за да го среди ова ко што треба.
-- 
Арангел
xmpp/mail:
ufo ет linux.net.mk


More information about the Ossm-members mailing list