[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Божидар Проевски bobibobi at freemail.com.mk
Mon Jun 21 09:45:21 UTC 2010


On понеделник 21. јуни 2010 11:37:43 Arangel Angov wrote:
> > Работи ли некој на тоа?
> 
> Божо работеше, нека пише статус коа ќе може.

Јас чекам да се договорите за конечниот изглед, не е проблем да се спојат 
двете видеа и да се додадат титловите.
И впрочем, нели Глиша работи на тоа...?

> Али од почеток стои фактот дека немаме човек што се разбира у video
> editing за да го среди ова ко што треба.

Поздрав Божидар


More information about the Ossm-members mailing list