[2s.mk-friends] Видео и титлување со текстот на Сталман

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Jun 21 12:01:53 UTC 2010


2010/6/21 Божидар Проевски <bobibobi at freemail.com.mk>:
> On понеделник 21. јуни 2010 11:37:43 Arangel Angov wrote:
>> > Работи ли некој на тоа?
>>
>> Божо работеше, нека пише статус коа ќе може.
>
> Јас чекам да се договорите за конечниот изглед, не е проблем да се спојат
> двете видеа и да се додадат титловите.

1. Каде стои дека чекаш на нешто?
2. Кој тоа треба да се договори?
3. Ти како сметаш дека треба да изгледа?

> И впрочем, нели Глиша работи на тоа...?

4.  Каде стои дека Глиша работи на ова?

Поздрав,
-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list