[2s.mk-friends] беше: Drupal auto-promote

Georgi Stanojevski glisha at gmail.com
Mon Mar 1 17:25:16 UTC 2010


2010/3/1 Riste Panovski <ristepan at gmail.com>

> Аха, е сега ќе прежалиш десетина гига од хд-то, демек не смеело да се
> преинсталират, кога ќе го носиш на работа го старташтас официјалниот со
> штркелот или шое тоа птицата.
>
>
A што во суштина користат на работа од програмите инсталирани на 7.04?

Прашувам од програмите за инфраструктура од кои јас го знам само italc?

Другите еду-програми, а и повеќе се инсталираат и не им треба специјална
конфигурација и на 9.10.

-- 
Glisha
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100301/5402b16b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list