[2s.mk-friends] Школски лаптопи беше: Drupal auto-promote

Jordanka Petrushevska jocika at gmail.com
Wed Mar 3 23:22:39 UTC 2010


не видов во биосот, здравје следен пат кога ќе сум во Мк :-)

Фала и поздрав.

2010/3/3 Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com>

> 2010/3/3 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>
>
> Мајка ми и сестра ми добија исто таков eeepc со убунту 7.04, wifi-то не
>> работи. Фала за идејата да преинсталирам 9.10 :-)
>>
>>
> Wifi-то работи, можеби сигналот не се фаќа добро и не работи добро со сите
> рутери но генерално работи . Треба да се види прво во BIOS дали е
> enable-увано WLAN-от.
>
> Поздрав
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20100304/43400f81/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list