[2s.mk-friends] Школски лаптопи беше: Drupal auto-promote

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Thu Mar 4 02:44:25 UTC 2010


камерата само во БИОС се активира, wifi-то може и од биос и со Fn + F2.


2010/3/4 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>:
> не видов во биосот, здравје следен пат кога ќе сум во Мк :-)
>
> Фала и поздрав.
>
> 2010/3/3 Vlado Peshov <vlatkop at gmail.com>
>>
>> 2010/3/3 Jordanka Petrushevska <jocika at gmail.com>
>>>
>>> Мајка ми и сестра ми добија исто таков eeepc со убунту 7.04, wifi-то не
>>> работи. Фала за идејата да преинсталирам 9.10 :-)
>>>
>>
>> Wifi-то работи, можеби сигналот не се фаќа добро и не работи добро со сите
>> рутери но генерално работи . Треба да се види прво во BIOS дали е
>> enable-увано WLAN-от.
>>
>> Поздрав
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>-- 
-------------------------------------------------------------
DZvonko Nikolov

dzvonko at gmail.com
dzvonko at yahoo.com
__________________________________________________
Programming today is a race between software engineers
striving to build bigger and better idiot-proof programs, and
the Universe trying to produce bigger and better idiots.
So far, the Universe is winning.

Rick Cook, The Wizardry Compiled
__________________________________________________


More information about the Ossm-members mailing list